Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες των 100 € και άνω!

Σκέφτεστε τον εαυτό σας ως Influencer; Είστε έμπειροι επαγγελματίες καλλιτέχνες νυχιών, και επίσης πολύ δραστήριοι στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων;

Αυτό το πρόγραμμα είναι μια ευκαιρία για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας, ώστε να έχετε ένα αναγνωρισμένο όνομα στούς εγχώριους και διεθνείς κύκλους, ως περήφανο μέλος της διεθνής οικογένειας BRiLLBIRD ως BRiLLBIRD Ambassador.

Είστε έτοιμοι να δείξετε το ταλέντο σας και τον εαυτό σας ως Role Model (Πρότυπο) όχι μόνο online αλλά και offline σε διεθνές επίπεδο, υπό την πολύ σεβαστή σημαία της BRiLLBIRD;

Το Πρόγραμμα Πρεσβευτή της BRiLLBIRD Hellas-Cyprus είναι μια ευκαιρία Show up & Share σχεδιασμένο για να φέρει νέα ταλέντα στη διεθνή οικογένεια BRiLLBIRD.

Ψάχνουμε αποκλειστικά για επαγγελματίες, που αισθάνονται οι ίδιοι επαρκή αφοσίωση για το επάγγελμα και το θεωρούν ως μια καριέρα.  Για εκείνους που είναι έτοιμοι να κοιτάξουν μπροστά από μια ανθηρή καριέρα ως Πρέσβης της BRiLLBIRD στα Social Media, αλλά και ως Εκπαιδευτές στο μέλλον.

Δεν ψάχνουμε για ψεύτικες φωνές. Αντίθετα, θέλουμε πραγματικούς ανθρώπους με ειλικρινείς απόψεις, οι οποίοι θα πουν την αλήθεια για το γιατί αγαπούν πραγματικά τα προϊόντα μας και είναι περήφανοι που ανήκουν σε μια τεράστια διεθνή οικογένεια BRiLLBIRD.

Το Ambassador Program απευθύνεται σε επαγγελματίες οι οποίοι:

 • Τεχνίτες νυχιών που εργάζονται στο επάγγελμα για τουλάχιστον 2 χρόνια
 • Δεν είστε μέλος ή εκπρόσωπος άλλης μάρκας με επαγγελματικά προϊόντα νυχιών
 • Να έχετε ενεργό και συχνά ενημερωμένο λογαριασμό στο Facebook και στο Instagram
 • Υπομονή και σεβασμό για το επάγγελμα
 • Μεγάλη τάση για μάθηση, εμμονή
 • Πλεονεκτήματα:
  – Η γνώση ξένων γλωσσών
  – Εάν έχετε ενεργό και συχνά ενημερωμένο λογαριασμό σε TikTok, Pinterest, Twitter και Youtube

Οι υποψήφιοι θα κριθούν από μια διεθνή ομάδα ελέγχοντας το επαγγελματικό τους παρελθόν και τα έργα που αφορούν στη βιομηχανία νυχιών, τη συμπληρωμένη φόρμα και τα προφίλ κοινωνικών μέσων. Οι επιτυχόντες θα ειδοποιηθούν τηλέφωνικά, και στη συνέχεια θα κοινοποιηθούν στο site μας, όπως επίσης στις σελίδες μας στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

Οι επιτυχημένοι υποψήφιοι θα έχουν ένα προσωπικό τηλεφώνημα από τη Viktoria για να συζητήσουν όλους τους στόχους και τις προσδοκίες του προγράμματος.

Ο διοργανωτής, η BRiLLBIRD Hellas-Cyprus διατηρεί το δικαίωμα: εάν ένας Πρέσβης δεν πληρεί τις απαιτήσεις, θα αποκλείστει από το πρόγραμμα και θα διορίστει άλλο άτομο στη θέση του/της, σε οποιαδήποτε φάση του προγράμματος.

 • Συμπληρώστε τη φόρμα ηλεκτρονικής αίτησης
 • Ενα Βιογραφικό Σημείωμα (λίγα λόγια σχετικά με εσάς, και επίσης, για το γιατί θέλετε να είστε BRiLLBIRD Ambassador;)
Έχετε ερωτήσεις;

Γράψτε μας στη bbstore@brillbird.gr

Ασφαλείς πληρωμές

με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Δωρεάν αποστολή

για παραγγελίες άνω των 100€

Πολύτιμα δώρα

με κάθε παραγγελία

ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ!

Κάντε κλικ στο κουμπί περιστροφής για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε 1 από τα 4 κουπόνια έκπτωσης για την τρέχουσα ή την επόμενη αγορά σας εντός μίας ημέρας.
 • Τα κουπόνια ισχύουν για 1 ημέρα μόνο, για μία παραγγελία και 1 περιστροφή επιτρέπεται ανά 24ωρο.
 • Τα κουπόνια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με άλλα κουπόνια!
ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ!
Ποτέ.
Θύμισέ μου αργότερα.
Όχι ευχαριστώ!