Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες των 100 € και άνω!

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ / ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ


Τα προϊόντα και οι αναγραφόμενες τιμές είναι χονδρικής ΜΟΝΟ για επαγγελματίες! Χωρίς αποδεικτικό επαγγελματία (δίπλωμα ή βεβαίωση σπουδών) η αγορά των προϊόντων ΔΕΝ είναι εφικτή.

Τρόποι Πληρωμής

Έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την ηλεκτρονική σας παραγγελία με τους εξής 5 τρόπους:

 1. Μέσω αντικαταβολής

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω ΕΛΤΑ courier ή Speedex και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. 
Σας υπενθυμίζουμε ότι σε παραγγελίες κάτω των 100 € τα έξοδα αποστολής (3,50 €) με αντικαταβολή (2,50 €) είναι 5,50 €. 

Σε παραγγελίες άνω των 100 € είναι Δωρεάν!

 1. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε τραπεζικό μας λογαριασμό. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε την νέα δυνατότητα του Web Banking!

  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5523-047440-697
   IBAN: GR310172523000-5523047440697
   Viktoria Horvath

  • ALPHA BANK: 550002002024284
   IBAN: GR3901405500550002002024284
   Viktoria Horvath

  • EUROBANK: 0026.0662.10.0200695590
   IBAN: GR4302606620000100200695590
   Viktoria Horvath

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο bbstore@brillbird.gr Αλλιώς μπορείτε και τηλεφωνικά: στο 27410 81114.

* Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση μέσω web banking από άλλη τράπεζα εκτός της παραπάνω συνεργαζόμενης της εταιρίας μας, ενδέχεται η τράπεζα να σας χρεώσει έξοδα τραπέζης για τη συναλλαγή, και να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση της συναλλαγής. 

 1. Μέσω PayPal

Έχετε τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας μέσω PayPal. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε δικό σας λογαριασμό στο PayPal, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την κάρτα ηλεκτρονικών πληρωμών σας (χρεωστική ή πιστωτική) και να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσα από το ασφαλές περιβάλλον που εγγυάται η PayPal με ένα μικρό κόστος επιβάρυνσης. Εάν διαθέτετε λογαριασμό Paypal, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για την εξόφληση της παραγγελίας σας.

Κατά την πληρωμή με Paypal μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών του Paypal. Μετά την επιτυχημένη συναλλαγή λαμβάνετε email με τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Η PayPal χρησιμοποιεί SSL τεχνολογία για να διατηρεί τα αρχεία εκατομμυρίων χρηστών ασφαλή. Ποτέ και για κανέναν λόγο, δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν τα στοιχεία σας (αριθμοί καρτών, αριθμοί τραπεζικών λογαριασμών κλπ.) στον αποδέκτη της συναλλαγής. Η PayPal σας προστατεύει και σας ενημερώνει άμεσα για οποιαδήποτε συναλλαγή πρόκειται να διενεργηθεί από τον λογαριασμό σας.

 1. Μέσω Stripe

Εξοφλείτε την παραγγελία σας με Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα (Visa, Mastercard και American Express) στο τελευταίο βήμα της ολοκλήρωσης της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας.

Για τη διασφάλιση της συναλλαγής και την απόλυτη εμπιστευτικότητα των πληροφοριών σας, οι πληρωμές με κάρτα πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας Stripe (https://stripe.com/en-gr) την πιο διαδεδομένη διεθνώς πλατφόρμα πληρωμών που διαθέτει το υψηλότερο επίπεδο πιστοποίησης, την PCI Service Provider Επιπέδου 1, αλλά και τη δυνατότητα 3D προστασίας για την ασφαλή αποκρυπτογράφηση πληρωμών μέσω κάρτας.

Κατά την πληρωμή με Κάρτα μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Stripe όπου συμπληρώνετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Μετά την επιτυχημένη συναλλαγή λαμβάνετε email με τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

 1. Μέσω Klarna – 3 Άτοκες Δόσεις χωρίς πιστωτική

Στη BRiLLBIRD Hellas-Cyprus (εφεξής η «Εταιρεία»), με πρωταρχικό μας στόχο να διευκολύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τους πελάτες μας, συνεργαζόμαστε με την Klarna, προκειμένου να μπορούν όλοι να κάνουν τις αγορές τους μέσα από το brillbird.gr πληρώνοντας σε 3 άτοκες δόσεις, ακόμα και με χρεωστική κάρτα & χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Ο καταναλωτής δύναται να προβεί στην εξόφληση της αγοράς του σταδιακά μέσω τριών (3) ισόποσων άτοκων δόσεων. Συγκεκριμένα, η πρώτη δόση δεσμεύεται από την Klarna κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και χρεώνεται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας, ενώ η δεύτερη (2η) δόση χρεώνεται κατά την 30η ημέρα από την ημερομηνία τιμολόγησης και η τρίτη (3η) και τελευταία δόση χρεώνεται κατά την 60η ημέρα από την ημερομηνία τιμολόγησης της παραγγελίας.

Για τη χρήση της υπηρεσίας “3 Άτοκες Δόσεις χωρίς πιστωτική” με Klarna, δεν υπάρχει καμία έξτρα! Με την Klarna, έχετε την ευελιξία να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας χωρίς κανένα πρόσθετο τόκο.

Για να πληρώσετε με Klarna θα χρειαστεί να δώσετε τα παρακάτω στοιχεία: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, email και ημερομηνία γέννησης. Την πρώτη φορά που θα μεταφερθείτε στο περιβάλλον της Klarna θα χρειαστεί επίσης να συμπληρώσετε το ΑΦΜ σας για επιβεβαιωθεί η ταυτότητα σας. Η επεξεργασία όλων των πληροφοριών για τις πληρωμές γίνεται με απόλυτη ασφάλεια. Η Klarna χρησιμοποιεί τα υψηλότερα πρότυπα προστασίας των προσωπικών σας πληροφοριών & των δεδομένων σας.

Η Klarna αποτελεί ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών ευέλικτων τρόπων αποπληρωμής οφειλών και ως εκ τούτου ουδεμία σχέση εξάρτησης διατηρεί με την Εταιρεία, καθώς η τελευταία έχει προβεί στη σύναψη συνεργασίας με την Klarna, αποκλειστικά για να παρέχει έναν ακόμη επιπλέον τρόπο πληρωμής στο καταναλωτικό κοινό.

Διευκρινίζεται ρητά, ότι ο παραπάνω τρόπος πληρωμής αποτελεί μορφή πίστωσης και παρέχονται αποκλειστικά μέσω της Klarna, χωρίς οποιαδήποτε σύνδεση και ενέργεια της Εταιρείας, καθώς η τελευταία δε διαθέτει αντίστοιχους ευέλικτους τρόπους πληρωμής παρά μόνο συνεργάζεται με την Klarna η οποία και παρέχει τον ως άνω ευέλικτο τρόπο πληρωμής.

Για τυχόν περαιτέρω πληροφορίες για τις υπηρεσίες της Klarna και για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση, σας συστήνουμε όπως ανατρέξετε στην ιστοσελίδα της τελευταίας στον ιστότοπο https://www.klarna.com/gr/.

 

Τρόποι Αποστολής

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα μετά από τηλεφωνική συνεννόηση, με συνεργαζόμενη εταιρεία courier (EΛΤΑ Courier ή Speedex). Διανομή εντός 48 ωρών!

Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων ύψους 100 € και άνω η αποστολή γίνεται δωρεάν.

Στην αντίθετη περίπτωση ισχύουν οι εξής χρεώσεις αποστολής/αντικαταβολής* :

 • Αν έχετε επιλέξει να πληρώσετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας, τότε τα μεταφορικά που θα επιβαρυνθείτε ανέρχονται στα 3,50 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
 • Αν έχετε επιλέξει να πληρώσετε μέσω αντικαταβολής την παραγγελία σας, τότε θα επιβαρυνθείτε με 6,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

 

Όροι επιστροφής προϊόντων

Τα προϊόντα θα μπορούν να επιστραφούν μόνο στις περιπτώσεις:

 • Που είναι ελαττωματικά.
 • Που δεν είναι αυτά που έχουν παραγγελθεί από τον πελάτη.

Για κανένα άλλο λόγο δεν θα δεχόμαστε επιστροφές. Συνιστάται λοιπόν η επικοινωνία πριν την παραγγελία για οποιαδήποτε απορία.

Τέλος κατά την παραλαβή των προϊόντων σας ελέγξτε για τυχόν ελαττώματα που μπορεί να υπάρχουν ώστε να μπορέσουμε να τα αντικαταστήσουμε. Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με το ελαττωματικό προϊόν να μην ξεπερνάει τις 5 εργάσιμες ημέρες!

Τα έξοδα επιστροφής στο κατάστημά μας του ελαττωματικού προϊόντος, καθώς επίσης και τα έξοδα αποστολής σε περίπτωση που το προϊόν δεν πλήρη τις προϋποθέσεις για να χαρακτηριστεί ως ελαττωματικό, επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 27410 81114, είτε μέσω email στο bbstore@brillbird.gr

Έχετε ερωτήσεις;

Γράψτε μας στη bbstore@brillbird.gr

Ασφαλείς πληρωμές

με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Δωρεάν αποστολή

για παραγγελίες άνω των 100€

Πολύτιμα δώρα

με κάθε παραγγελία

ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ!

Κάντε κλικ στο κουμπί περιστροφής για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε 1 από τα 4 κουπόνια έκπτωσης για την τρέχουσα ή την επόμενη αγορά σας εντός μίας ημέρας.
 • Τα κουπόνια ισχύουν για 1 ημέρα μόνο, για μία παραγγελία και 1 περιστροφή επιτρέπεται ανά 24ωρο.
 • Τα κουπόνια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με άλλα κουπόνια!
ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ!
Ποτέ.
Θύμισέ μου αργότερα.
Όχι ευχαριστώ!