Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες των 100 € και άνω!

Christina Apostolou profil

About Me

Πρότυπο μου τόσα Χρόνια τα όμορφα άκρα… Πρώτιστος μου στόχος τα υγιές νύχια και η εμφάνιση τους στην εξέλιξη με την πινελιά από Nail Art!

“Τα νύχια ειναι ο καθρέφτης του σώματος μας…”

Ξεκινώντας λοιπόν από μικρή ηλικία να φροντίζω τα δίκα μου πρώτα νύχια,μου γεννήθηκε η επιθυμία να ακολουθήσω το όνειρο μου.
Δύσκολα τότε να έβρισκα το που καθώς η Κύπρος δεν βρισκόταν και στην πρώτη γραμμή στην εξέλιξη αυτού του τομέα. Ενα νησί με την πλειοψηφία των γυναικών του να εργάζονται σκληρά. Αυτό όμως δεν σταμάτησε το όνειρο μου, αντίθετα ήταν το κίνητρο μου να κανω το μεγάλο μου βήμα στο όνειρο και να ξεκινήσω αυτό το ταξίδι.
Μια πρώτη εκπαίδευση στην Κύπρο ξεκίνησε….

Από τοτε η πορεία και οι σκέψεις ξεκινάνε να παίρνουν σώμα και ψυχή…

Το 2003 ξεκίνησα με ένα πρώτο Σεμινάριο, το οποίο ήταν και η αρχή των όσων μετέπειτα ακολούθησαν. Μια πορεία Χρόνων τώρα… Σε αυτή την πορεία με τα πάνω και τα κατω της ξεκίνησε η άνοδος. Όλα αυτα τα χρόνια μικρά βήματα οδηγούσαν στα μεγάλα..
2011 Εκπαίδευση και Αντιπροσωπία στην Γερμανική εταιρία Nail Artist. Εδώ ξεκίνησα και την καριέρα μου ως εκπαιδεύτρια Master Educator.
2012 “BRiLLBIRD” Εκπαίδευση και Αντιπροσωπία στην Αμερικάνικη Εταιρία πρώτα απο την Καταξιωμένη Μέντορα μου Viktoria Horvath και μετά απο πληθώρα Εκπαιδευτριών και Εκπαιδευτών…
Οπως… Anida Podoba, Krisztina και Barbara Ujvari, Nikoletta Ban, Bettina Marton, Valentina Denisenco, Krisztina Kalmar, Elena Popova, Sandor Marianna, Leon Gabriales, Bedo Babet, Kostka Bojana…

Η πορεία αυτή εχει σηματοδοτήση κάθε βήμα για τους Τίτλους Master Educator, International Master Educator… μέχρι και σήμερα…

Λόγω των διδασκαλιών και των σεμιναρίων μου, πολλοί από τους μαθητές μου έγιναν πρωταθλητές σε διαφορετικούς διαγωνισμούς, και ακόμη περισσότεροι μαθητές έχουν σήμερα πολύ διάσημο και επιτυχημένο Beauty Salon. Φυσικά, θα συνεχίζω πάντα να τους υποστηρίζω με τις γνώσεις μου, παρέχοντας τις πιο ενημερωμένες τεχνικές στη βιομηχανία νυχιών.

Πιστεύω πως μια Γυναίκα ολοκλήρωνει την θηλυκότητα της αφού περιποιηθεί τα άκρα της… Αφού μια Γυναίκα ειναι η αρχή για όλα…

My Achievements
2003
Professional Nail Artist - Salon Owner
2011
Master Educator - NailArtists
2012
Exclusive Distributor - BRiLLBIRD Cyprus
2012
Official Educator - BRiLLBIRD
2013
Campus BRiLLBIRD - Master Level
2014
Master Educator - BRiLLBIRD
2015
BRiLLBIRD International Master Educator
Christina Apostolou profil
Artworks & Students
0 +
Master Titles
0
International Master Educator Titles
0
Cyprus's Most Experienced Educator

Διατηρώ στην Κύπρο μια από τις πιό όμορφες Σχολές όπου στον ίδιο χώρο στεγάζεται η Εκπαίδευση, η Παροχή Υπηρεσιών και η αποκλειστική Προμήθεια Επαγγελματικών Προϊόντων BRiLLBIRD.

Έχοντας γνώμονα την αισθητική των άκρων και το καλαίσθητο αποτέλεσμα τεχνιτών νυχιών συνεχίζω να πορεύομαι με επιτυχημένες μαθήτριες στον χώρο περιποίησης γιατι τα Χέρια και τα Νύχια μας είναι ο καθρέφτης του σώματος μας!

Έχετε ερωτήσεις;

Γράψτε μας στη bbstore@brillbird.gr

Ασφαλείς πληρωμές

με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Δωρεάν αποστολή

για παραγγελίες άνω των 100€

Πολύτιμα δώρα

με κάθε παραγγελία

ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ!

Κάντε κλικ στο κουμπί περιστροφής για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε 1 από τα 4 κουπόνια έκπτωσης για την τρέχουσα ή την επόμενη αγορά σας εντός μίας ημέρας.
  • Τα κουπόνια ισχύουν για 1 ημέρα μόνο, για μία παραγγελία και 1 περιστροφή επιτρέπεται ανά 24ωρο.
  • Τα κουπόνια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με άλλα κουπόνια!
ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ!
Ποτέ.
Θύμισέ μου αργότερα.
Όχι ευχαριστώ!