Προσφορά!

Liquid Metal Gel&Lac 1 – Purple – 5ml

Original price was: 13.90 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 6.95 €.

-50%

Μεταλλικά χρώματα – τα οποία έχουν εξαιρετική καλή κάλυψη – καλύπτουν τα νύχια με πολύχρωμη μεταλλική λάμψη. Χρησιμοποιήστε τα σε όλη την επιφάνεια του νυχιού ή δημιουργήστε διακόσμηση νυχιών.

liquid_metal_1.png
Liquid Metal Gel&Lac 1 - Purple - 5ml 13.90  Original price was: 13.90 €.6.95 Η τρέχουσα τιμή είναι: 6.95 €.
Αγοράστε αυτό το προϊόν και κερδίστε 6 πόντοι.

Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για παραγγελίες άνω των 100€.

  • Διανομή εντός 48 ωρών!
  • Παραγγείλετε πριν τις 14:00 για αποστολή την ίδια ημέρα!
Ασφαλής ολοκλήρωση αγοράς

Trust Symbols

Μεταλλικά χρώματα – τα οποία έχουν εξαιρετική καλή κάλυψη – καλύπτουν τα νύχια με πολύχρωμη μεταλλική λάμψη. Χρησιμοποιήστε τα σε όλη την επιφάνεια του νυχιού ή δημιουργήστε διακόσμηση νυχιών. Για τέλειο αποτέλεσμα απαραίτητο να χρησιμοποιήστε μόνο το δικό του top (Liquid metal Top ή Extra Top).

LIQUID METAL Step by Step

  1. Απολυμάνετε και αφαιρέστε τη λάμψη των νυχιών με Scrub! Απλώστε μία στρώση διάφανη Brush&Go Gel&Lac (GoGL21) στην επιφάνεια του νυχιού, δίνοντας προσοχή και σφραγίζοντας και την άκρη του νυχιού. Πολυμερίζεται στη λάμπα UV για 2 λεπτά, μέχρι να γίνει εντελώς γυαλιστερό.
  2. Απλώστε με γρήγορες κινήσεις το Liquid Metal χρώμα σε μία πολύ λεπτή στρώση. Πριν από τη χρήση ανακινήστε καλά το μπουκάλι! ΜΗΝ σφραγίσετε την άκρη του νυχιού με το χρώμα! Η εργασία σας θα γίνει πιο γρήγορη, αν εφαρμόσετε το χρώμα στα 4 δάχτυλα και τα πολυμερίσετε όλα μαζί. Στη συνέχεια να βάψετε και να πολυμερίσετε τον αντίχειρα χωριστά. Προσοχή: Ποτέ μην σφραγίσετε τις άκρες μπροστά με το χρώμα!
  3. Πρέπει πάντα να πολυμερίζεται τα νύχια για 4 λεπτά στην λάμπα. Είναι απαραίτητα τα 4 λεπτά, ακόμη και αν το χρώμα φαίνεται στεγνό.
  4. Εάν είναι απαραίτητο, να εφαρμόσετε μία άλλη στρώση του χρώματος (σύμφωνα με τα βήματα, που γράφτηκαν παραπάνω) με γρήγορες κινήσεις, σε πολύ λεπτό τρόπο, δίνοντας προσοχή χωρίς να σφραγίσετε την άκρη του νυχιού με το χρώμα.
  5. Πολυμερίζεται τα νύχια ξανά (τουλάχιστον) για 4 λεπτά στην λάμπα UV.
  6. Eφαρμόστε μία στρώση διάφανη Liquid Metal TOP. Απλώστε το με γρήγορες κινήσεις σε ένα δάχτυλο, σφραγίστε και την άκρη του νυχιού και ξεκινήστε αμέσως να πολυμερίζεται στην λάμπα UV. Ακολουθήστε τα ίδια βήματα δάχτυλο με δάχτυλο.
  7. Στο τέλος, εφαρμόστε μία στρώση διάφανη Extra TOP. Πολυμερίζεται σε λάμπα UV για 3 λεπτά. ΕΤΟΙΜΑ!

BB ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Καθώς οι στρώσεις του Liquid Metal είναι πολύ λεπτές, δεν ενισχύουν τα φυσικά νύχια. Χωρίς ενίσχυση μπορεί να ραγίσει αν τα φυσικά νύχια είναι πολύ αδύνατα. Σε αυτή την περίπτωση σας προτείνουμε να ενισχύσετε τα νύχια! Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε είδος της μεθόδου ενίσχυση (Builder gel, Aκρυλικό ή Mani Gel, Flexi Hard Base gel), αλλά το πρώτο βήμα πριν από την εφαρμογή του Liquid Metal θα πρέπει να είναι πάντα το διάφανο Brush&Go Gel&Lac (GoGL21)!

Επιπλέον πληροφορίες

Χρώμα

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.