Rain Drop Top Gel Kit – Γυαλιστικό τζελ για εφέ σταγόνων βροχής – 2x4ml

27.50 €

ΣΕΤ ΓΙΑ ΕΦΕ ΣΤΑΓΟΝΩΝ ΒΡΟΧΗΣ (RAINDROP EFFECT)

 

Σαν φρέσκες σταγόνες βροχής που ακουμπούν στα νύχια: με το σύστημα γυαλιστικό τζελ nail art δύο βημάτων «Rain Drop», μπορείτε να δημιουργήσετε ένα διαφανές, γυαλιστερό εφέ τρισδιάστατων (3D) σταγόνων βροχής.

Προσθήκη στο καλάθι
Rain Drop Kit - Γυαλιστικό τζελ για εφέ σταγόνων βροχής – 2x4ml
Rain Drop Top Gel Kit - Γυαλιστικό τζελ για εφέ σταγόνων βροχής – 2x4ml
27.50 €
Αγοράστε αυτό το προϊόν και κερδίστε 27 πόντοι.

Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για παραγγελίες άνω των 100€.

  • Διανομή εντός 48 ωρών!
  • Παραγγείλετε πριν τις 14:00 για αποστολή την ίδια ημέρα!
Ασφαλής ολοκλήρωση αγοράς

Trust Symbols

ΣΕΤ ΓΙΑ ΕΦΕ ΣΤΑΓΟΝΩΝ ΒΡΟΧΗΣ (RAINDROP EFFECT – Nail Art Top Gel)

Σαν φρέσκες σταγόνες βροχής που ακουμπούν στα νύχια: με το σύστημα γυαλιστικό τζελ nail art δύο βημάτων «Rain Drop», μπορείτε να δημιουργήσετε ένα διαφανές, γυαλιστερό εφέ τρισδιάστατων (3D) σταγόνων βροχής. Το Βήμα-1 προετοιμάζει την τέλεια επιφάνεια, ενώ η αυτοεπιπεδούμενη φόρμουλα του Βήμα-2 δημιουργεί εντυπωσιακές, υπερυψωμένες σταγόνες. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό πάνω σε σκούρα χρώματα, ενώ σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις δείχνει ανάλαφρο και αέρινο, προσδίδοντας παράλληλα ιδιαίτερο βάθος στο nail art.

Οδηγίες χρήσης:

Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση από το Βήμα-1 (Step 1) και πολυμερίστε για 60 δευτερόλεπτα σε λάμπα UV/LED. Χωρίς να σκουπίσετε ή να αγγίξετε την επιφάνεια, εφαρμόστε το Βήμα-2 (Step 2), περιμένετε περίπου 1 λεπτό για να σχηματιστεί το εφέ και στη συνέχεια πολυμερίστε για άλλα 60 δευτερόλεπτα. Η τελική επιφάνεια είναι εξαιρετικά γυαλιστερή και δεν απαιτεί σκούπισμα (no-wipe).

Χαρακτηριστικά:

  • Εντυπωσιακό εφέ τρισδιάστατων (3D) σταγόνων βροχής
  • Αυτοεπιπεδούμενη σύνθεση, εύκολη στη χρήση
  • Μπορεί να εφαρμοστεί πάνω από οποιοδήποτε χρώμα ή σχέδιο (nail art)
  • Το αποτέλεσμα μπορεί να διαμορφωθεί εξατομικευμένα, προσθέτοντας σταγόνες χειροκίνητα

Το σετ περιλαμβάνει: Rain Drop Step 1 και Step 2.

2x4ml

Χρόνος πολυμερισμού:

  • Λάμπα UV: 2-3 λεπτά
  • Λάμπα LED UV: 1-2 λεπτά

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.